Total Pageviews

Monday, February 27, 2012

Back in Business



Uneori e vremea de ceva nou, ceva care să te schimbe și să îți arate ce e cel mai important pentru tine.
Acum, pentru mine, a venit timpul să revin la pagina mea de gânduri ce m-a impulsionat mereu să vreau ceva mai bun. Pornind de la un design nou și de la o nouă ordine de idei exprimată online o să încerc să resetez tot ceea ce știam eu până în momentul de față despre acest blog și să îi ofer o identitate mereu recunoscută printre cititorii mei. Și pentru că pe tricoul meu nu scrie degeaba “Sunt blogăriță” o să vă bombardez cât se poate de des cu idei și noutăți din viața bucureșteană și din planurile mele de a cunoaște noi oportunități pentru studenți și  pentru tineri, în general.

Reprezintă “Back in business” o resuscitare forțată a unei pagini ce a devenit cu timpul o cenușă uitată?
Vreau să cred că există oameni acolo care așteptau cu nerăbdare această “resuscitare” și că niciodată nu am putut numi ce e aici “o cenușă uitată”, vreau doar să consider că am fost o vreme într-un impas ideatic, dar niciodată nu-i prea tarziu.
Ce vom vedea pe aici?
Voi incerca să revin la temele de început și la forma textului ce promova revoltarea din interiorul meu dar și ganduri “la miezul nopții” ce mi se vor părea mie interesante și relevante pentru topicul nostru.
Gânduri până  data viitoare?
Sper să am cât mai multe ganduri și câți mai multi cititori care să mă vrea prezentă online. 

No comments:

Post a Comment